Tom Dumoulin Tour de France

Peters wint eerste Pyrenee├źnrit, Dumoulin verliest veel tijd

De Fransman Nans Peters heeft de achtste etappe van de Tour de France gewonnen. Tom Dumoulin verloor veel tijd en zag zijn kansen op de eindwinst ernstig slinken.

422324553
Van Aert wint waaieretappe in Tour, Dumoulin naar plek vijf

Wout van Aert heeft een spectaculaire etappe in de Tour de France gewonnen. Door waaiers hebben een aantal klassementsmannen tijd verloren.

422284173
Loetsenko wint in Tour, klassementsmannen houden zich stil

Aleksej Loetsenko heeft de zesde etappe van de Tour de France gewonnen. De Kazach van Astana was de sterkste in Mont Aigoual. De klassementsmannen hielden zich rustig.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten