Overslaan en naar de inhoud gaan

Ad Paes is woest op rechtbank

Geplaatst opwoensdag 4 mei 2016 - 6:44

De Sittardse vastgoedhandelaar Arthur Paes is woest op de Rotterdamse rechtbank.

Die liet Jan W. vrij. Jan W. zat vast omdat hij ervan wordt verdacht een huurmoordenaar ingeschakeld te hebben om Paes te vermoorden.

"Als mij iets overkomt, houd ik de rechter daarvoor persoonlijk aansprakelijk", zegt een woedende Paes. Volgens de vastgoedmiljonair staat op band dat W. aan iemand de opdracht geeft om Paes te vermoorden. De 'huurmoordenaar' is niet naar Paes op zoek gegaan maar stapte naar de politie.

Persoonlijke omstandigheden
Paes: "Ook heeft Jan W. geld overhandigd aan die persoon. Dat is toch gewoon een misdrijf? Hoeveel duidelijker wil je het hebben." De officier van justitie wilde Jan W., in verband met het onderzoek, nog negentig dagen langer vasthouden. Maar de rechtbank zag in de persoonlijke omstandigheden van Jan W. een reden om de man het proces in vrijheid te laten afwachten.

Lees ook: Jan W. had geld over voor moord op Ad Paes

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jan W. had geld over voor moord op Ad Paes
Ad Paes
Rotterdammer opgepakt voor beramen moord op Ad Paes
Ad Paes
Man veroordeeld voor plan moordaanslag op Ad Paes
Ad Paes verliest hoger beroep tegen journaliste
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen