Overslaan en naar de inhoud gaan

Ad Paes is woest op rechtbank

Geplaatst opwoensdag 4 mei 2016 - 6:44

De Sittardse vastgoedhandelaar Arthur Paes is woest op de Rotterdamse rechtbank.

Die liet Jan W. vrij. Jan W. zat vast omdat hij ervan wordt verdacht een huurmoordenaar ingeschakeld te hebben om Paes te vermoorden.

"Als mij iets overkomt, houd ik de rechter daarvoor persoonlijk aansprakelijk", zegt een woedende Paes. Volgens de vastgoedmiljonair staat op band dat W. aan iemand de opdracht geeft om Paes te vermoorden. De 'huurmoordenaar' is niet naar Paes op zoek gegaan maar stapte naar de politie.

Persoonlijke omstandigheden
Paes: "Ook heeft Jan W. geld overhandigd aan die persoon. Dat is toch gewoon een misdrijf? Hoeveel duidelijker wil je het hebben." De officier van justitie wilde Jan W., in verband met het onderzoek, nog negentig dagen langer vasthouden. Maar de rechtbank zag in de persoonlijke omstandigheden van Jan W. een reden om de man het proces in vrijheid te laten afwachten.

Lees ook: Jan W. had geld over voor moord op Ad Paes

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jan W. had geld over voor moord op Ad Paes
Ad Paes
Rotterdammer opgepakt voor beramen moord op Ad Paes
Ad Paes
Man veroordeeld voor plan moordaanslag op Ad Paes
Ad Paes verliest hoger beroep tegen journaliste
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen