Johan van der Velde (4 juli 2021)

Van der Velde over Poels: 'Nog alle kansen op bolletjestrui'

Johan van der Velde denkt dat Wout Poels nog alle kans heeft op het winnen van het bergklassement in de Tour de France. "De achterstand is nog niet al te groot", zegt de nummer drie van de Tour de France in 1982.

21-03 ONLINE Tafelgesprek
Kind met kanker: 'Leven is niet meer vanzelfsprekend'

Vier jaar geleden had de dokter slecht nieuws voor de toen 5-jarige Eline uit Heerlen: ze leed aan acute leukemie. Moeder Annemiek Kuijer schreef een boek over wat zij noemt 'onze reis door de kinderoncologie'.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten