Overslaan en naar de inhoud gaan

Actrice Flikken Rotterdam geen fan van Flikken Maastricht

Geplaatst opwoensdag 17 februari 2016 - 11:51

Actrice Maryam Hassouni van Flikken Rotterdam is niet gecharmeerd van de persoonlijke verhaallijnen in Flikken Maastricht.

De stoere politievrouw moet niets hebben van de privéperikelen tussen Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) in de Maastrichtse editie. Dat verklapt de Marokkaanse in de Mikro Gids.

'Geen romantische verhaallijnen'
Ze voelt zich meer thuis in de 'rauwe' versie in de havenstad: "Alles draait om het oplossen van politiezaken en de stad. Er zitten in deze serie geen romantische verhaallijnen en de persoonlijke levens van de rechercheurs komen minder naar voren dan in Flikken Maastricht. Dat vind ik heerlijk", aldus Hassouni. "Als ik een thriller kijk, wil ik gewoon weten wie het gedaan heeft."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Huub Stapel krijgt hoofdrol in Flikken Rotterdam
Victor Reinier schrijft mee aan Flikken Rotterdam
Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Flikken Maastricht krijgt spin-off in Rotterdam
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen