Overslaan en naar de inhoud gaan

Actrice Birgit Schuurman in vrouwengevangenis Ter Peel

Geplaatst opvrijdag 6 juli 2018 - 12:11

Acteurs Birgit Schuurman, Kenneth Herdigein en Poal Cairo treden vrijdag op voor gedetineerden en medewerkers van de vrouwengevangenis Ter Peel in Evertsoord.

Dat doen zij met de muziektheatervoorstelling 'Gevangenis Monologen'.

Verhalen (ex-)gedetineerden
De Gevangenis Monologen is gebaseerd op de verhalen die zijn opgetekend door de schrijvers Herman Koch en Christine Otten op basis van hun ontmoetingen met (ex-)gedetineerden. Die verhalen zijn bewerkt voor het theater.

Wesley
Eén van de personen die centraal staat is Wesley. Zijn leven was er eentje met een moeilijke jeugd, geweldsdelicten en detentie. Maar uiteindelijk heeft Wesley zijn leven weer op orde gekregen. Al ging dat niet zonder slag of stoot.

De voorstelling trekt de komende weken langs vijftien gevangenissen in het hele land, waaronder dus in Ter Peel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen