Overslaan en naar de inhoud gaan

ActionDome verder in Hotel Arcen

Geplaatst opvrijdag 26 september 2014 - 18:56

ActionDome uit Lomm gaat een zaal huren aan de achterzijde van Hotel Arcen, meldt Omroep Venlo. Op 1 november opent de speelhal zijn deuren op de nieuwe locatie.

Volgens eigenaar Addy van Minderhout is de zaal met zo'n 250 m2 groot genoeg. Daardoor kan er binnen onder andere kinderpaintball en laserschieten gespeeld worden.

Chaser-wapens
Afgelopen zomer moest de speelhal zijn deuren sluiten na onenigheid over het gebruik van Chaser-wapens. Hoewel ActionDome toestemming van de politie kreeg voor het invoeren van de wapens, bleken ze uiteindelijk toch verboden te zijn.

Schadevergoeding
Van Minderhout had toen alles al voorbereid en kosten gemaakt. Hij diende een schadeclaim in en de verzekeraar van de politie erkende die. Daardoor kan het bedrijf nu een nieuwe start maken in Hotel Arcen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Schadevergoeding voor Actiondome Lomm
Venlonaar voelt zich onveiliger in eigen woonbuurt
Prins Daan, Daan, Daan, Daan, Daan, Daan, Daan en Daan
Werkzaamheden maken Maasduinen weer zichtbaar
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen