Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie voor kinderboerderij Moerveld Meerssen

Geplaatst opvrijdag 31 oktober 2014 - 7:43

Kinderboerderij Moerveld in Moorveld, gemeente Meerssen, zamelt geld in om het terrein te herstellen.

Twee weken geleden is het terrein afgebrand. Het centrum loopt inkomsten mis omdat er geen materiaal is om les te geven en omdat de kinderen niet meer kunnen worden ontvangen.De organisatie hoopt 15.000 euro los te krijgen bij de verzekering.

Filmpje
Bekende youtuber 'Just Joris' wil een collect starten met de scholen in de gemeente. De oproep, waarin hij de collecte-kaart voor de kinderen presenteert en de spelregels uitlegt, gaat met een youtube-filmpje die de scholen in de klas aan de kinderen tonen. De leraren geven vervolgens elk kind tien gesponsorde kaarten mee en beheren het verdere verloop.

L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Vuiligheid in het pikkedonker
Ambtenaar kreeg extra salaris in natura
Veel rook bij brand in friture Bunde
Hennepafval in Geulle
Henneppuin gedumpt in Geulle
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen