Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie voor ambtenaren-cao bij Belastingdienst Venlo

Geplaatst opdonderdag 29 januari 2015 - 8:12

Bij het kantoor van de Belastingdienst in Venlo voerden donderdagmorgen zo'n 250 mensen actie voor een nieuwe cao voor Rijksambtenaren.

De vakbonden delen flyers uit om aandacht te vragen voor de arbeidsvoorwaarden van de ambtenaren. Al vier jaar hebben de medewerkers van het Rijk geen nieuwe cao, en ook hebben ze al vijf jaar geen loonsverhoging gekregen. Daarnaast willen de bonden dat pensioenafspraken worden nagekomen.

De actie begon donderdagmorgen om 6:30 uur. Ook op andere plekken in het land worden acties voorbereid.

L1
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Canon Océ en bonden akkoord over nieuwe cao
Vakbondsleden voeren actie voor beter pensioen
Onrust om uitblijven sociaal plan bij Mondriaan
Boete betaald, maar chauffeurs vechten door voor loon
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen