Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie Gele Hesjes bij campagnebezoek Mark Rutte

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 13:33

Premier Mark Rutte werd zaterdag bij zijn campagnebezoek aan Limburg in Roermond opgewacht door zo'n vijftien Gele Hesjes-actievoerders.

Op de Markt verwelkomden ze de VVD-politicus met vlagvertoon en scheldpartijen.

Op de hoogte
De VVD'er reageerde op de veelal uit Maastricht afkomstige demonstranten door met ze in gesprek te gaan. Volgens De Limburger was de VVD vooraf van de demonstratie op de hoogte. Rutte is in Limburg vanwege de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen. Behalve Roermond bezoekt de VVD-kopman ook Venlo, waar hij een kijkje neemt bij een zorginstelling.

PVV
Rutte is niet de enige politicus uit het Haagse die dit weekend naar Limburg trekt in de hoop stemmen te winnen voor de Statenverkiezingen van 20 maart. Heerlen kreeg zaterdag Geert Wilders namens de PVV op bezoek.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen