Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie Gele Hesjes bij campagnebezoek Mark Rutte

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 13:33

Premier Mark Rutte werd zaterdag bij zijn campagnebezoek aan Limburg in Roermond opgewacht door zo'n vijftien Gele Hesjes-actievoerders.

Op de Markt verwelkomden ze de VVD-politicus met vlagvertoon en scheldpartijen.

Op de hoogte
De VVD'er reageerde op de veelal uit Maastricht afkomstige demonstranten door met ze in gesprek te gaan. Volgens De Limburger was de VVD vooraf van de demonstratie op de hoogte. Rutte is in Limburg vanwege de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen. Behalve Roermond bezoekt de VVD-kopman ook Venlo, waar hij een kijkje neemt bij een zorginstelling.

PVV
Rutte is niet de enige politicus uit het Haagse die dit weekend naar Limburg trekt in de hoop stemmen te winnen voor de Statenverkiezingen van 20 maart. Heerlen kreeg zaterdag Geert Wilders namens de PVV op bezoek.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen