Overslaan en naar de inhoud gaan

Actie Gele Hesjes bij campagnebezoek Mark Rutte

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 13:33

Premier Mark Rutte werd zaterdag bij zijn campagnebezoek aan Limburg in Roermond opgewacht door zo'n vijftien Gele Hesjes-actievoerders.

Op de Markt verwelkomden ze de VVD-politicus met vlagvertoon en scheldpartijen.

Op de hoogte
De VVD'er reageerde op de veelal uit Maastricht afkomstige demonstranten door met ze in gesprek te gaan. Volgens De Limburger was de VVD vooraf van de demonstratie op de hoogte. Rutte is in Limburg vanwege de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen. Behalve Roermond bezoekt de VVD-kopman ook Venlo, waar hij een kijkje neemt bij een zorginstelling.

PVV
Rutte is niet de enige politicus uit het Haagse die dit weekend naar Limburg trekt in de hoop stemmen te winnen voor de Statenverkiezingen van 20 maart. Heerlen kreeg zaterdag Geert Wilders namens de PVV op bezoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen