Overslaan en naar de inhoud gaan

Acteur Frank Lammers verricht werkzaamheden voor politie

Geplaatst opzaterdag 10 april 2021 - 17:21

Regisseur en acteur Frank Lammers verricht werkzaamheden voor de politie Limburg. Lammers doet dat uit schuldgevoel voor zijn rol in de populaire serie 'Undercover'.

De Brabander doet zijn werkzaamheden voor de politie uit de boeken in een interview met het AD.

Netflix
Lammers is een van de prominente acteurs in de Netflix-serie Undercover. De Brabander speelt daarin de rol van Ferry Bouman, die aan het hoofd staat van een criminele organisatie. De organisatie houdt zich vooral bezig met drugs. Ondanks zijn 'criminele rol' is Lammers een van de publiekslievelingen. Tegen het AD zegt hij daar moeite mee te hebben. "Het is een beetje dubbel. Ik heb er moeite mee dat ik succes heb met een serie over drugscriminelen."

Brabant
Daarom wil Lammers iets terugdoen voor de politie in Limburg, maar ook de politie in Noord-Brabant. "Ik doe momenteel, meestentijds belangeloos, projecten voor de politie." Lammers zegt dat hij een avond over cybercrime heeft gepresenteerd en video's heeft gemaakt waarin nieuwe onderzoekers en rechercheurs voor diverse korpsen moeten worden gerekruteerd. "Ik vind het mijn plicht iets terug te doen", aldus de acteur.

Televisie
Undercover startte in 2019 als serie op Netflix en wist veel kijkers te trekken. Volgens Netflix was Undercover een van de best bekeken series in Nederland en België. De serie werd daarna ook uitgezonden op televisie in beide landen. In Nederland werd daarmee gestopt omdat de kijkcijfers tegenvielen. De meeste kijkers hadden de serie al via de online streamingsdienst gezien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen