Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging plofkrakers eindigt in hek: EOD ter plaatse

Geplaatst opmaandag 4 mei 2020 - 9:14

Een achtervolging door de politie is maandagochtend tegen een hekwerk van een woning in Weert geƫindigd.

De inzittenden sloegen na de botsing te voet op de vlucht. Twee van hen zijn inmiddels aangehouden, laat de politie weten.

Verdacht pakketje
De auto werd door de politie achtervolgd na een poging een geldautomaat op te blazen in het Duitse Schwelm, even ten oosten van Wuppertal. In de auto werd een verdacht pakketje aangetroffen waar mogelijk explosieven in zitten. Daarom is de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) opgeroepen om onderzoek te verrichten.

Bij de achtervolging is er ook een politiehelikopter en een hond ingezet. De auto met Duits kenteken raakte uiteindelijk iets voor 6:00 uur van de weg en botste tegen een hekwerk langs de Roermondseweg.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen