Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging over Duitse snelweg eindigt in Gennep

Geplaatst opvrijdag 13 november 2020 - 6:02

Een achtervolging die begon op de Duitse snelweg is in de nacht van donderdag op vrijdag in Gennep geƫindigd.

De bestuurder van de auto zou een stopteken hebben genegeerd, zo laat een correspondent ter plaatse weten.

Achtervolging
Daarop werd een achtervolging ingezet die uiteindelijk op de Seringenstraat in Gennep eindigde. De automobilist is in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau. Bij de achtervolging waren twee Duitse en drie Nederlandse politiewagens betrokken.

Onderzoek
Tijdens de achtervolging heeft de bestuurder vermoedelijk iets uit de auto gegooid. Uit onderzoek moet blijken waar het om ging.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen