Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging over A2 eindigt in crash Maaseik

Geplaatst opvrijdag 10 september 2021 - 22:12

Een achtervolging van een gezochte auto over de A2 is vrijdagavond geëindigd in een crash bij Maaseik. Twee mensen zijn aangehouden, een derde is nog voortvluchtig.

De auto stond gemarkeerd in de politiesystemen om gecontroleerd te worden omdat die mogelijk gebruikt was bij een inbraak met geweld in België.

Camera
Toen het voertuig door een ANPR-camera die kentekens herkent werd betrapt, kreeg de politie een signaal om de auto aan de kant te zetten. Bij Weert kreeg de politie de auto in het oog, maar dat gold andersom evengoed. De automobilist ging er vandoor met de politie achter hem aan.

Crash
Uiteindelijk eindigde de achtervolging met een ongeval in Maaseik, op de plek waar de Napoleonsweg overgaat in de ringweg richting Maasbrug. Geen van de drie inzittenden raakte gewond. Eén ging er nog vandoor en is ondanks de inzet van een politiehelikopter niet meer gevonden. De andere twee zijn overgedragen aan de Belgische politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen