Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging op hoge snelheid eindigt in Venlo

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 11:47

Een gewapende Roemeen is donderdag aangehouden na een achtervolging over de A67 bij Venlo.

Bij de achtervolging werden snelheden van meer dan 200 kilometer per uur gehaald.

Messen
Voor de Koninklijke Marechaussee was dat reden om ook het rijbewijs van de 25-jarige man in beslag te nemen. In de auto vonden de agenten ook verschillende steekwapens.

De achtervolging begon bij Eindhoven waar de grenspolitie van de marechaussee de man wilde controleren. Bij Venlo werd de auto uiteindelijk onderschept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen