Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging eindigt in crash in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 22 januari 2022 - 14:36

Een achtervolging is zaterdag in Maastricht geëindigd in een crash. Daarbij is een persoon gewond geraakt die niet betrokken was bij de achtervolging.

De gevluchte bestuurder is aangehouden, meldt een correspondent ter plaatse.

België
De Koninklijke Marechaussee hield zaterdag een veiligheidscontrole aan de grens met België toen het voertuig opviel. De bestuurder kreeg een stopteken, maar negeerde dit en ging ervandoor. Daarop zette de marechaussee de achtervolging in. Iets verderop, ter hoogte van De Geusselt, is het voertuig gecrasht. Daarbij werden ook een andere auto en een lantaarnpaal geraakt.

Verhoor
De bestuurder werd aangehouden en is meegenomen voor verhoor. De inzittende van de andere auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De schade door het ongeval was groot.

De rechtertunnelbuis van de Koning Willem-Alexandertunnel was zelfs enkele uren afgesloten. Rond 14:00 uur kon het verkeer weer gebruik maken van de tunnel.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen