Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging eindigt bij tuinfeest in Weert

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 19:13

Een achtervolging door de politie is zaterdag geëindigd bij een tuinfeest in Weert.

Twee mannen zijn aangehouden.

Brabant
Volgens een correspondent werden de mannen, die in een Belgische auto zaten, gezocht vanwege een zaak die speelt in Brabant. Een woordvoerder van de politie kon dat niet bevestigen.

Feestje
De achtervolging begon aan de grens met België. De auto met de twee mannen probeerde in de wijk Molenakker in Weert aan de politiewagens te ontkomen, maar dat mislukte. Op de Achtkantsmolen werd de auto klemgereden, vol in het zicht van een groep mensen die net een feestje aan het vieren waren in hun voortuin.

Een van de twee mannen probeerde nog te voet te ontkomen maar werd ook in de kraag gevat. Het duo is overgebracht naar het bureau.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen