Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolging door Belgische politie eindigt in de berm

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 22:48

Een Nederlandse automobilist is vrijdagavond snel doorgereden bij een controle in België. Er volgde een achtervolging, die eindigde met zowel de 'vluchtauto' als de Belgische politiewagen in de berm.

De achtervolging eindigde op Nederlands grondgebied, in de Sint Jozefstraat in Eijsden.

Nederlands onderzoek
Omdat de auto's hun rit in Nederland eindigden, heeft de Nederlandse politie de zaak in onderzoek. "De bestuurder van de auto is voor controle naar het ziekenhuis gebracht", zegt een politiewoordvoerder. "Hij zal daarna worden aangehouden. Het is nog niet duidelijk of beide auto's elkaar hebben geraakt en daarom langs de weg zijn beland. We weten ook nog niet waarom de bestuurder is doorgereden bij de controle."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts