Overslaan en naar de inhoud gaan

Achtervolgende auto's schietend door Maastricht

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 0:09

In Maastricht is op meerdere locaties geschoten. Verschillende auto's waren betrokken bij een achtervolging door de stad, waarbij op zeker twee plaatsen geschoten is. Ook is er vanuit de auto's op elkaar geschoten.

De eerste melding van een schietincident kwam rond 23.00 uur van het Sterrenplein in Maastricht. De betrokken auto's zijn daarna de brug over richting de Boschstraat gereden, waarna er opnieuw een melding kwam van een schietincident.

Tijdens de achtervolging werd er, volgens getuigen, hard gereden en op elkaar geschoten. Ook heeft de achtervolgende auto de voorligger een aantal keer geramd.

Twee aanhoudingen
Op de Boschstraat zijn de twee betrokken auto's door de politie klem gereden. De vijf inzittenden zijn naar het politiebureau gebracht en twee van hen zijn aangehouden. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt.

De politie heeft de Boschstraat afgesloten voor het verkeer. Agenten zoeken op straat naar hulzen. Ook spreken agenten met getuigen van de wilde achtervolging.

Video Orange-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen