Overslaan en naar de inhoud gaan

Acht tips over dodelijke schietpartij in Blerick

Geplaatst opdonderdag 24 augustus 2017 - 13:45

Er zijn inmiddels acht tips binnengekomen over de schietpartij in Blerick waarbij Kemal Zengin (44) om het leven is gekomen.

Rechercheurs gaan de komende dagen met diverse getuigen praten. De politie benadrukt dat elk detail belangrijk kan zijn voor het lopende politieonderzoek.

Schietpartij
In de nacht van maandag op dinsdag werd de 44-jarige Kemal Zengin voor zijn woning aan de Klingerbergsingel in Blerick meerdere keren beschoten. De politie werkt met ongeveer twintig rechercheurs aan de zaak.

Lees ook: Politie zoekt getuigen van moord Kemal Zengin

Sectie
Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft sectie verricht op het lichaam van de 44-jarige man. Daaruit is gebleken dat hij door geweld om het leven is gebracht. Op het lichaam werden diverse schotwonden aangetroffen.

Het lichaam van Kemal Zengin is vrijgegeven en aan de familie overgedragen.

Digitaal
De politie is nog altijd dringend op zoek naar tips van getuigen of camerabeelden van het incident. Daarom is er een digitaal buurtonderzoek gestart via Facebook. Ook worden er op diverse ontmoetingsplekken in de omgeving van de woning posters verspreid.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen