Overslaan en naar de inhoud gaan

Acht Limburgse hunks naar finale Men Universe

Geplaatst opmaandag 24 april 2017 - 19:40

Limburg is goed vertegenwoordigd bij de finale van de Men Universe-competitie. Maar liefst 8 mannen van de 25 finalisten komen uit onze provincie.

Didier Peeters (Horst), Rodney Bronkhorst (Sittard), Gnel 'Locovic' Harutyunyan (Roermond), Giorgio Smith (Sittard), Giovanni Clout (Roermond), Kay van Dijk (Sittard), Chahine Bazouz (Kerkrade) Richard Duchon (Landgraaf) moeten op 20 mei aan de bak in Club Villa Thalia in Rotterdam, waar de finale plaatsvindt.

Grap
Kay van Dijk uit Sittard gaf zich een tijd geleden bij wijze van grap op samen met zijn vrienden Rodney Bronkhorst en Giorgio Smith. "Ik had nooit verwacht dat we in de finale zouden staan", zegt hij. "Maar nu we alle drie de finale hebben gehaald, willen we er ook vol voor gaan."

Men Universe
Men Universe is sinds 2008 de snelst groeiende modellenwedstrijd voor mannen en vrouwen ter wereld. Het is een competitie waarbij lengte- en confectiematen ondergeschikt zijn aan uiterlijk, uitstraling, een sportief lichaam en een sterk karakter.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mooiste man van het land komt uit Limburg
Rogier Warnawa is de knapste man van Nederland
Kroongetuige dood Ivana Smit: 'Mogelijk spoor van worsteling'
Patholoog bekeek lichaam Ivana Smit niet zelf
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen