Overslaan en naar de inhoud gaan

Acht jaar cel voor drie verkrachtingspogingen

Geplaatst opdonderdag 14 juli 2016 - 14:13

Pietro T. uit Kessel moet acht jaar de cel in voor drie pogingen tot verkrachting en vrijheidsberoving.

T. sleurde jonge vrouwen van de fiets met het doel ze te verkrachten.

Noord-Limburg
Hij is veroordeeld voor zulke pogingen in Sevenum, Tienray en Malden. Hij werd er van beschuldigd hetzelfde ook twee keer in Venlo en een keer in Blerick geprobeerd te hebben.

Taser
De man sleurde zijn slachtoffers een bestelbusje in waar hij ze vastgreep, sloeg en bedreigde met een taser. Ook dwong hij ze GHB te drinken. Eén meisje werd aan haar haren meegesleurd en met het stroomstootwapen bewerkt toen ze uit het busje wilde ontsnappen.

Volgens de rechter is het aan het kordate optreden van de slachtoffers zelf te danken dat de meisjes niet daadwerkelijk zijn verkracht door T.

Straf
Het Openbaar Ministerie (OM) eiste twee weken geleden tien jaar en acht maanden tegen de man. T. ontkende toen dat hij de vrouwen had willen verkrachten, maar de rechtbank gaat in dat verhaal niet mee.

Vriendin
T. kreeg bij een aantal van de pogingen tot verkrachting hulp van zijn vriendin Nicole H. Zij werd in december al veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar vanwege haar betrokkenheid bij twee delicten.

Bekijk op Limburger.nl een reconstructie van de zaak.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Piëtro T. uit Kessel vervolgd voor belagen zes vrouwen
Behalve cel nu ook tbs voor verkrachtingspogingen
Vermeende ontvoerder verdacht van negen (zeden)delicten
Eis 6 jaar in zaak rond ontvoering meisjes
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen