Overslaan en naar de inhoud gaan

Acht aanhoudingen na oprollen hennepkwekerij

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 19:44

Twee mannen en zes vrouwen zijn zaterdagmiddag in een woning in Reuver aangehouden. Dat gebeurde na het oprollen van een hennepkwekerij in dat huis.

Dat laat de politie weten.

Honderden planten
Agenten gingen naar aanleiding van een onderzoek een kijkje nemen in de tussenwoning aan de Wederikstraat. Daar werd gestuit op een hennepplantage met een omvang van enkele honderden planten, zo is de eerste schatting. Alles wordt in beslag genomen en vernietigd. Ten tijde van het oprollen van de kwekerij waren acht personen met een Poolse nationaliteit in het huis aanwezig. Zij zijn opgepakt voor betrokkenheid bij de wietplantage.

Uit controle bleek verder dat de stroom werd gestolen. Ook zijn er twee auto's in beslag genomen. De verdachten zitten vast op het politiebureau en worden gehoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen