Steijn: 'We mogen het tegen Achilles niet laten liggen'

Normaal gesproken, tenzij de concurrentie ook stuk voor stuk steken laat vallen, helpt alleen een zege op Achilles’29 (vrijdagavond, 20.00 uur) VVV aan de periodetitel.

Steijn: ‘VVV moet laatste twee wedstrijden winnen’

VVV-trainer Maurice Steijn wil de laatste twee wedstrijden van dit kalenderjaar winnend afsluiten.

Kerkraads kwartiertje voldoende voor Roda

Roda JC heeft in de titelrace geen misstap gemaakt bij Achilles'29. Na een slordige eerste helft werd het duel in een tijdsbestek van vijftien minuten beslist. De score bleef uiteindelijk steken op 0-4.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart