Overslaan en naar de inhoud gaan

Accu ontploft in gezicht, vrachtwagenchauffeur gewond

Geplaatst opdonderdag 29 augustus 2019 - 16:31

Een chauffeur van een tankwagen is donderdagmiddag in Nederweert-Eind gewond geraakt toen de accu van zijn wagen ontplofte in zijn gezicht.

Het ongeval gebeurde rond 15:30 aan de Houtsberg.

Iets mis
De chauffeur merkte dat er iets mis was met zijn tankwagen en ging een kijkje nemen. Op het moment dat de man naar de accu ging kijken, ontplofte deze. De chauffeur kreeg accuzuur in zijn gezicht en zijn ogen. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Mest
De chauffeur vervoerde vloeibare mest die werd overgetankt van de grote tankauto naar een landbouwmachine om uitgereden te worden op een akker.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen