Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Accordeonist Johan Veugelers kan Toppers niet overtuigen

Geplaatst opzaterdag 24 maart 2018 - 21:31

Zanger en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel is er niet in geslaagd om de nieuwe Topper te worden.

Hij sneuvelde nadat hij een plekje op de hotseats had bemachtigd en gaat dus niet door naar de halve finale van Topper Gezocht!.

Talentenjacht
In de talentenjacht gingen De Toppers op zoek naar een nieuwe aanwinst. De prijs: als vijfde Topper live optreden voor 65.000 mensen in de Amsterdam ArenA.

Lees ook: Johan Veugelers wil vijfde Topper worden

Accordeon
De Ospelnaar maakte een verpletterende indruk op De Toppers. Hij speelde 'De vrolijke Koster' bij zijn auditie en kreeg de hele zaal mee. Uiteraard zorgde hij met zijn accordeon voor zijn eigen muzikale begeleiding. En dat viel in de smaak bij juryleden René Froger, Jan Smit, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.

Enthousiast
"Je speelt heel goed", zei Froger. "Je zou dan ook zeker een aanvulling zijn op ons podium." Zijn collega Jeroen van der Boom zag het ook wel zitten in de Limburgse muzikant. "Ik zie je wel op het podium lopen met je trekzak." Gerard Joling werd er zelfs blij van. "Ik speel altijd tweede viool bij De Toppers, maar jij gaat gewoon eerste accordeon spelen." Ook Jan Smit zie volmondig 'ja' na de auditie.

Hotseats
Veugelers kreeg dan ook een plekje op hotseats. Lang kon hij daar niet van genieten. Toen kandidate Sylvia ook aanspraak mocht maken op de felbegeerde plek daagde ze de Ospelnaar uit. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom gaven de zangeres de voorkeur boven de Limburgse gangmaker. Alleen Jan Smit had de Ospelnaar graag door zien gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen