Overslaan en naar de inhoud gaan

Accordeonist Johan Veugelers kan Toppers niet overtuigen

Geplaatst opzaterdag 24 maart 2018 - 21:31

Zanger en accordeonist Johan Veugelers uit Ospel is er niet in geslaagd om de nieuwe Topper te worden.

Hij sneuvelde nadat hij een plekje op de hotseats had bemachtigd en gaat dus niet door naar de halve finale van Topper Gezocht!.

Talentenjacht
In de talentenjacht gingen De Toppers op zoek naar een nieuwe aanwinst. De prijs: als vijfde Topper live optreden voor 65.000 mensen in de Amsterdam ArenA.

Lees ook: Johan Veugelers wil vijfde Topper worden

Accordeon
De Ospelnaar maakte een verpletterende indruk op De Toppers. Hij speelde 'De vrolijke Koster' bij zijn auditie en kreeg de hele zaal mee. Uiteraard zorgde hij met zijn accordeon voor zijn eigen muzikale begeleiding. En dat viel in de smaak bij juryleden René Froger, Jan Smit, Gerard Joling en Jeroen van der Boom.

Enthousiast
"Je speelt heel goed", zei Froger. "Je zou dan ook zeker een aanvulling zijn op ons podium." Zijn collega Jeroen van der Boom zag het ook wel zitten in de Limburgse muzikant. "Ik zie je wel op het podium lopen met je trekzak." Gerard Joling werd er zelfs blij van. "Ik speel altijd tweede viool bij De Toppers, maar jij gaat gewoon eerste accordeon spelen." Ook Jan Smit zie volmondig 'ja' na de auditie.

Hotseats
Veugelers kreeg dan ook een plekje op hotseats. Lang kon hij daar niet van genieten. Toen kandidate Sylvia ook aanspraak mocht maken op de felbegeerde plek daagde ze de Ospelnaar uit. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom gaven de zangeres de voorkeur boven de Limburgse gangmaker. Alleen Jan Smit had de Ospelnaar graag door zien gaan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen