Overslaan en naar de inhoud gaan

AC-restaurants worden omgeturnd tot La Place

Geplaatst opmaandag 2 januari 2017 - 8:40

De AC-restaurants zijn opgekocht door supermarktketen Jumbo.

De vaak verouderde restaurants langs de snelwegen worden opgeknapt en gaan verder onder de La Place-formule. Dat bevestigt de eigenaar van AC maandag na berichtgeving in de NRC.

Limburg
Limburg telt in totaal vier
AC-restaurants: twee zaken langs de A2 bij Nederweert en één filliaal aan de A73 bij Venray. Aan de Midden Peelweg in Sevenum ligt ook een AC-restaurant; die zaak is onderdeel van een Tulip Inn-hotel.

22,7 miljoen
De restaurants worden overgenomen van Gr8 Investments. Die investeringsmaatschappij kocht in november vorig jaar de achttien restaurants, zeven hotels, vijf Burger King-fillialen en twee Star Bucks-zaken. Gr8 Investments, gerund door telgen uit de bekende Van der Valk-hotelfamilie, betaalde toen 22,7 miljoen euro.

Hotels
Alleen de restaurants worden nu doorverkocht. Gr8 gaat zelf een nieuwe formule bedenken voor de zeven hotels, waaronder de locatie in Sevenum. Welk bedrag Jumbo betaalt voor de restaurants, is niet bekend.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen