Overslaan en naar de inhoud gaan

AC-restaurants worden omgeturnd tot La Place

Geplaatst opmaandag 2 januari 2017 - 8:40

De AC-restaurants zijn opgekocht door supermarktketen Jumbo.

De vaak verouderde restaurants langs de snelwegen worden opgeknapt en gaan verder onder de La Place-formule. Dat bevestigt de eigenaar van AC maandag na berichtgeving in de NRC.

Limburg
Limburg telt in totaal vier
AC-restaurants: twee zaken langs de A2 bij Nederweert en één filliaal aan de A73 bij Venray. Aan de Midden Peelweg in Sevenum ligt ook een AC-restaurant; die zaak is onderdeel van een Tulip Inn-hotel.

22,7 miljoen
De restaurants worden overgenomen van Gr8 Investments. Die investeringsmaatschappij kocht in november vorig jaar de achttien restaurants, zeven hotels, vijf Burger King-fillialen en twee Star Bucks-zaken. Gr8 Investments, gerund door telgen uit de bekende Van der Valk-hotelfamilie, betaalde toen 22,7 miljoen euro.

Hotels
Alleen de restaurants worden nu doorverkocht. Gr8 gaat zelf een nieuwe formule bedenken voor de zeven hotels, waaronder de locatie in Sevenum. Welk bedrag Jumbo betaalt voor de restaurants, is niet bekend.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen