Zorgorganisatie Dichterbij ligt overhoop met vakbonden

Zorgorganisatie Dichterbij ligt overhoop met de vakbonden Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, Nu '91 en FBZ over het sociaal plan.

Vakbond stelt Mosae Zorggroep in Maastricht ultimatum

Vakbond Abvakabo/FNV heeft de Mosae Zorggroep in Maastricht een ultimatum gesteld. Het sociaal plan voor de bezuinigingen moet voor 1 januari van tafel, anders volgen acties.

Ontslagen dreigen bij Westrom

Een deel van de werknemers met een tijdelijk contract van sociale werkplaats Westrom in Roermond verliest per 1 januari zijn baan.

Thuiszorgmedewerkers protesteren in Geleen

Enkele tientallen thuiszorgmedewerkers hebben donderdagavond in Geleen geprotesteerd voor het behoud van goede thuiszorg.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart