Overslaan en naar de inhoud gaan

Abu Dhabi bevestigt komst VVV-trainer Maurice Steijn

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 12:49

Al Wahda FC heeft officieel bekendgemaakt dat de nu nog VVV-trainer Maurice Steijn daar aan de slag gaat als hoofdtrainer.

Op Twitter heeft de voetbalclub uit de Verenigde Arabische Emiraten dit zondag laten weten.

Eind juni
Eerder deze week gingen er al hardnekkige geruchten dat Steijn samen met assistent-trainer Jay Driessen naar Abu Dhabi zou gaan. Steijn gaat daar vanaf eind juni aan de slag, en zal Henk ten Cate vervangen.

PEC Zwolle
Het vertrek van Steijn bij VVV hing al langer in de lucht. Vorig jaar sprak Steijn met Feyenoord om assistent te worden bij Giovanni van Bronckhorst. Dat ketste af, en de Rotterdamse club koos voor Denny Landzaat. Vlak daarna onderhandelde Steijn met een andere club in Abu Dhabi waar Henk ten Cate als trainer wegging, Al Jazira. Steijn koos er uiteindelijk voor om in Venlo te blijven, in het jaar dat ook zijn zoon debuteerde in het eerste elftal van VVV.

Te strikken
Door de goede resultaten van VVV bleef Steijn een interessante trainer voor ambitieuze clubs. Eerder dit jaar onderhandelde PEC Zwolle met Steijn, maar ook die gesprekken liepen op niets uit. Uiteindelijk wist Al Wahda Steijn dan toch te strikken.

Lees ook: 'VVV-trainer Maurice Steijn naar Abu Dhabi'

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen