Edit - Abseilen van flat in Geleen (26 mrt 2021)

Abseilen van metershoge flat Geleen tegen coronaverveling

Om de corona even te vergeten hebben zo'n dertig jongeren zich opgegeven voor een middag vol spanning. Zij mochten van de Van Goyenflat in Geleen abseilen.

IMG_0505
Abseilende roetveegpieten verrassen kinderen in ziekenhuis

Sint en Piet moeten deze dagen heel wat capriolen uithalen om kinderen te verrassen. Zo bont als bij het UMC+ in Maastricht hebben ze het nog nooit gemaakt. Drie roetveegpieten kwamen abseilend van het dak naar de kinderafdeling op de tweede verdieping.

abseilen
Superhelden abseilend op bezoek bij Maastricht UMC+

Jonge patiƫnten van het ziekenhuis Maastricht UMC+ kregen dinsdagmiddag bezoek van Superman en Mega Mindy.

Grootste kermisattractie in Baexem: de kerk

De kerk in Baexem is tijdens de kermis niet alleen goed voor de kerkdienst, maar ook voor waaghalzen die van het gebouw af willen tokkelen of abseilen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten