Overslaan en naar de inhoud gaan

Abonnees eerst welkom bij ZooParc Overloon, anderen later

Geplaatst opmaandag 11 mei 2020 - 16:49

ZooParc Overloon opent woensdag de deuren weer. Abonnees krijgen de eerste mogelijkheid om het park te bezoeken. Op maandag 18 mei is iedereen weer welkom.

De dierentuin in Overloon sloot op 14 maart haar deuren in verband met de verspreiding van het coronavirus.

Anderhalve meter
In de afgelopen weken heeft het park zich voorbereid op de heropening. "We hebben het park zo ingericht dat zowel bezoekers als medewerkers op een goede, veilige en verantwoorde manier binnen de regels van de anderhalvemetermaatschappij een hele mooie dag kunnen hebben", legt general manager Roel Huibers uit.

Zo werd er op basis van de beschikbare ruimte een maximum aantal bezoekers vastgesteld. Bezoekers moeten zich vooraf online aanmelden zodat dat maximum niet overschreden kan worden.

Verplichte looproute
Om te voorkomen dat er toch te veel mensen tegelijk bij de entree staan, wordt er bovendien gewerkt met tijdsloten. Het maakt vervolgens niet uit hoe lang je in het park verblijft.

In het park zelf is een verplichte looproute ingesteld zodat er geen kruisend verkeer ontstaat. Voerdemonstraties gaan voorlopig niet door en de stallen blijven dicht.

Eten en drinken
Hoewel de terrassen voorlopig nog even dicht blijven, kunnen bezoekers wel eten en drinken in het park. Daarvoor zijn een bestel- en afhaalbalie gemaakt. Ook het sanitair is gewoon open.

Het maximum aantal bezoekers wordt de komende weken langzaam uitgebreid.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen