Overslaan en naar de inhoud gaan

Abonnees eerst welkom bij ZooParc Overloon, anderen later

Geplaatst opmaandag 11 mei 2020 - 16:49

ZooParc Overloon opent woensdag de deuren weer. Abonnees krijgen de eerste mogelijkheid om het park te bezoeken. Op maandag 18 mei is iedereen weer welkom.

De dierentuin in Overloon sloot op 14 maart haar deuren in verband met de verspreiding van het coronavirus.

Anderhalve meter
In de afgelopen weken heeft het park zich voorbereid op de heropening. "We hebben het park zo ingericht dat zowel bezoekers als medewerkers op een goede, veilige en verantwoorde manier binnen de regels van de anderhalvemetermaatschappij een hele mooie dag kunnen hebben", legt general manager Roel Huibers uit.

Zo werd er op basis van de beschikbare ruimte een maximum aantal bezoekers vastgesteld. Bezoekers moeten zich vooraf online aanmelden zodat dat maximum niet overschreden kan worden.

Verplichte looproute
Om te voorkomen dat er toch te veel mensen tegelijk bij de entree staan, wordt er bovendien gewerkt met tijdsloten. Het maakt vervolgens niet uit hoe lang je in het park verblijft.

In het park zelf is een verplichte looproute ingesteld zodat er geen kruisend verkeer ontstaat. Voerdemonstraties gaan voorlopig niet door en de stallen blijven dicht.

Eten en drinken
Hoewel de terrassen voorlopig nog even dicht blijven, kunnen bezoekers wel eten en drinken in het park. Daarvoor zijn een bestel- en afhaalbalie gemaakt. Ook het sanitair is gewoon open.

Het maximum aantal bezoekers wordt de komende weken langzaam uitgebreid.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen