explosie2

Verzekeraar betreurt situatie Hoensbroeks gezin

Verzekeraar ABN Amro belooft actie te ondernemen in de situatie van een Hoensbroeks gezin dat al tien maanden in de ellende zit. Dat zegt de bank in een reactie aan L1.

Pinautomaat, ABN AMRO, plofkraak
Drastische maatregel ABN AMRO: helft automaten gesloten

ABN AMRO heeft per direct 470 geldautomaten in het hele land gesloten. Dat heeft de bank gedaan vanwege het toegenomen aantal plofkraken de laatste tijd.

Plofkraak Venlo (29 juli 2019)
'Tenenkrommend dat pinautomaten dicht moeten'

Minister Wopke Hoekstra (Financiƫn) vindt het "tenenkrommend" dat ABN AMRO uit veiligheidsoverwegingen enkele tientallen geldautomaten heeft moeten sluiten.

Pinautomaat, ABN AMRO, plofkraak
ABN Amro sluit geldautomaten vanwege plofkraakgevaar

Na een landelijke serie plofkraken sluit ABN Amro verschillende geldautomaten, ook in Limburg verdwijnt een aantal geldautomaten.

Geldautomaat Landgraaf keert niet terug na plofkraak

De geldautomaat van de ABN Amro op het Raadhuisplein in Landgraaf keert niet terug, dat laat een woordvoerder van de bank weten.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten