Overslaan en naar de inhoud gaan

Abdi Ali tweede bij NK korte cross

Geplaatst opzondag 11 maart 2018 - 16:06

Mahadi Abdi Ali is in het Amsterdamse Bos als tweede over de streep gekomen bij het Nederlands kampioenschap korte cross. De atleet van Unitas uit Geleen liep de cross over 2500 meter in een tijd van 9 minuten en 46 seconden.

Hij kwam acht seconden tekort om Richard Douma uit Zaanland van de titel af te houden. Bas van Hooren van Atletiek Maastricht werd negende, zijn clubgenoot Rick Paffen eindigde als 21e.

Zevende plaats
B
ij de vrouwen legde Sharon Trienes van Unitas beslag op de zevende plaats in de korte cross. Clubgenote Britt Ummels finishte voer seconden na Trienes als negende. De titel ging naar Dagmaar Smid van AVV '36. Zij had voor de cross tien minuten en twaalf seconden nodig.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen