Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoerder Peeters helpt MVV aan zege bij Achilles

Geplaatst opzondag 20 maart 2016 - 16:37

Met twee voetballoze weken in het verschiet, heeft MVV een welkome 1-2 zege geboekt tegen Achilles'29.

MVV voetbalde gemakkelijker dan de thuisclub en had al een paar keer aan een doelpunt mogen ruiken toen Stef Peeters in de 36ste minuut met het hoofd de 0-1 aantekende. Het was MVV's eerste velddoelpunt sinds de uitwedstrijd tegen NAC op 12 februari. Daarna scoorde Peeters alleen nog uit standaardsituaties.

Fluwelen linker
De openingstreffer was alweer de achtste van de middenvelder (tevens clubtopscorer) en zijn negende maakte Peeters in de tweede helft. Toen weer 'gewoon' rechtstreeks uit een vrije trap, die hij met z'n fluwelen linker in de bovenhoek krulde.

Tien man
MVV speelde de laatste twintig minuten met tien man, omdat Shermar Martina zijn tweede gele kaart kreeg. Meteen na de veldverwijzing kon Santiago Palacios het duel in het slot gooien, maar hij schoot van dichtbij rakelings naast.

Achilles kwam vlak voor tijd op 1-2 door Freek Thoone, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV