Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoerder Peeters helpt MVV aan zege bij Achilles

Geplaatst opzondag 20 maart 2016 - 16:37

Met twee voetballoze weken in het verschiet, heeft MVV een welkome 1-2 zege geboekt tegen Achilles'29.

MVV voetbalde gemakkelijker dan de thuisclub en had al een paar keer aan een doelpunt mogen ruiken toen Stef Peeters in de 36ste minuut met het hoofd de 0-1 aantekende. Het was MVV's eerste velddoelpunt sinds de uitwedstrijd tegen NAC op 12 februari. Daarna scoorde Peeters alleen nog uit standaardsituaties.

Fluwelen linker
De openingstreffer was alweer de achtste van de middenvelder (tevens clubtopscorer) en zijn negende maakte Peeters in de tweede helft. Toen weer 'gewoon' rechtstreeks uit een vrije trap, die hij met z'n fluwelen linker in de bovenhoek krulde.

Tien man
MVV speelde de laatste twintig minuten met tien man, omdat Shermar Martina zijn tweede gele kaart kreeg. Meteen na de veldverwijzing kon Santiago Palacios het duel in het slot gooien, maar hij schoot van dichtbij rakelings naast.

Achilles kwam vlak voor tijd op 1-2 door Freek Thoone, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen