Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoerder MVV wint bronzen schild

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2020 - 11:42

Anthony van den Hurk is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie.

De speler van MVV wint de prijs omdat hij de meeste stemmen kreeg van trainers, aanvoerders én fans. Het is voor het eerst dat Van den Hurk het Bronzen Schild wint. De prijs zal vrijdag 13 maart, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven worden uitgereikt.

Loonbeslag
Eerder deze week werd bekend dat Van den Hurk een geschil heeft met Sportconsult Nederland BV. De spelersmakelaar wil een halve ton van de MVV'er voor gemiste inkomsten en heeft de rechtbank in Maastricht gevraagd beslag te leggen op het loon van Van den Hurk. Dat meldt De Limburger.

Overstap
Van den Hurk had een overeenkomst met de spelersmakelaar tot de zomer van 2020, maar stapte in november over naar Global Football Management. Dat bureau introduceerde Van den Hurk bij Helsingborgs IF, waar de MVV-aanvoerder een contract tekende dat hem vanaf 1 juli aan de Zweedse club bindt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen