Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoerder MVV wint bronzen schild

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2020 - 11:42

Anthony van den Hurk is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie.

De speler van MVV wint de prijs omdat hij de meeste stemmen kreeg van trainers, aanvoerders én fans. Het is voor het eerst dat Van den Hurk het Bronzen Schild wint. De prijs zal vrijdag 13 maart, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven worden uitgereikt.

Loonbeslag
Eerder deze week werd bekend dat Van den Hurk een geschil heeft met Sportconsult Nederland BV. De spelersmakelaar wil een halve ton van de MVV'er voor gemiste inkomsten en heeft de rechtbank in Maastricht gevraagd beslag te leggen op het loon van Van den Hurk. Dat meldt De Limburger.

Overstap
Van den Hurk had een overeenkomst met de spelersmakelaar tot de zomer van 2020, maar stapte in november over naar Global Football Management. Dat bureau introduceerde Van den Hurk bij Helsingborgs IF, waar de MVV-aanvoerder een contract tekende dat hem vanaf 1 juli aan de Zweedse club bindt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen