Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvoerder MVV wint bronzen schild

Geplaatst opwoensdag 4 maart 2020 - 11:42

Anthony van den Hurk is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie.

De speler van MVV wint de prijs omdat hij de meeste stemmen kreeg van trainers, aanvoerders én fans. Het is voor het eerst dat Van den Hurk het Bronzen Schild wint. De prijs zal vrijdag 13 maart, voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Eindhoven worden uitgereikt.

Loonbeslag
Eerder deze week werd bekend dat Van den Hurk een geschil heeft met Sportconsult Nederland BV. De spelersmakelaar wil een halve ton van de MVV'er voor gemiste inkomsten en heeft de rechtbank in Maastricht gevraagd beslag te leggen op het loon van Van den Hurk. Dat meldt De Limburger.

Overstap
Van den Hurk had een overeenkomst met de spelersmakelaar tot de zomer van 2020, maar stapte in november over naar Global Football Management. Dat bureau introduceerde Van den Hurk bij Helsingborgs IF, waar de MVV-aanvoerder een contract tekende dat hem vanaf 1 juli aan de Zweedse club bindt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen