Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aanvoerder Danny Post gewoon inzetbaar bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2015 - 16:04

Aanvoerder Danny Post van VVV-Venlo kan vrijdagavond gewoon in actie komen in het thuisduel met FC Oss.

De middenvelder trainde afgelopen woensdag apart van de groep en stopte tijdens de laatste sessie donderdagmorgen eerder dan de rest.

Drie zeges
VVV stond het afgelopen seizoen vier keer tegenover de Osschenaren. Twee keer in de reguliere competitie en twee keer tijdens de play-offs. Dat leverde drie zeges en één gelijkspel op.

Slecht begin voor FC Oss
FC Oss startte het nieuwe seizoen met een 0-3 nederlaag tegen FC Emmen. De Venlonaren begonnen aanzienlijk beter en speelden met 2-2 gelijk bij Almere City. Maurice Steijn is echter niet van mening dat FC Oss de underdog is in dit duel. "Oss begon in de wedstrijd tegen Emmen als de betere ploeg en leed uiteindelijk een geflatteerde nederlaag. Wij treffen gewoon een hele sterke tegenstander die het ons vorig seizoen ook iedere wedstrijd lastig heeft gemaakt."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

VVV Venlo Winst (fc oss) 15-05-2015
VVV naar tweede ronde na controversiële beslissing
Danny Post aan de kant met teenblessure
VVV pakt koppositie weer na overtuigende zege
Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen