Ben Rienstra Fortuna Sittard

Alle seinen op groen: Fortuna-captain terug op trainingsveld

Aanvoerder Ben Rienstra is weer terug op het trainingsveld van Fortuna Sittard. De middenvelder ontbrak nadat er vorige maand bij hem een hartafwijking werd geconstateerd.

Jorrit Smeets AvondGasten Sport
Smeets over nieuwe trainer: 'Geen haast met beslissingen'

Aanvoerder Jorrit Smeets van Fortuna Sittard zou geen haast maken met het aanstellen van een nieuwe trainer bij de Sittardse voetbalclub.

Roda JC-trainer benoemt liefst zes aanvoerders

Roda JC-trainer Robert Molenaar houdt niet van half werk: hij heeft maar liefst zes aanvoerders benoemd voor dit seizoen.

Schuurs (17) nieuwe aanvoerder Fortuna Sittard

De pas zeventienjarige Perr Schuurs is de nieuwe aanvoerder van Fortuna Sittard.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten