Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aanvaller Marx verlengt contract bij Eaters

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 21:17

Microz Eaters Limburg-coach Andy Tenbult kan ook in het nieuwe seizoen beschikken over Tom Marx.

De aanvaller heeft zijn verbintenis bij de club uit Geleen verlengd, zo maakt Eaters bekend op haar website.

Aanzienlijk aandeel
Marx begint daarmee aan zijn zesde seizoen bij Eaters. De 24-jarige Sittardenaar had in het afgelopen seizoen een aanzienlijk aandeel in de doelpuntenproductie van Eaters: hij nam in de BENE-League, de Bekercompetitie en het Kampioenschap van Nederland, in totaal 15 treffers en 40 assists voor zijn rekening.

Lees ook: Tweede versterking: Eaters haalt verdediger Jens Engelen

Versterkingen
Eerder deze week maakte de club al bekend dat aanvaller Mike Verschuren, die overkomt van Hijs Den Haag, en Antwerp Phantoms-verdediger Jens Engelen de gelederen komen versterken. In de komende dagen en weken wordt meer duidelijk over hoe de selectie er in het nieuwe seizoen gaat uitzien.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen