Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanvaller Marx verlengt contract bij Eaters

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 21:17

Microz Eaters Limburg-coach Andy Tenbult kan ook in het nieuwe seizoen beschikken over Tom Marx.

De aanvaller heeft zijn verbintenis bij de club uit Geleen verlengd, zo maakt Eaters bekend op haar website.

Aanzienlijk aandeel
Marx begint daarmee aan zijn zesde seizoen bij Eaters. De 24-jarige Sittardenaar had in het afgelopen seizoen een aanzienlijk aandeel in de doelpuntenproductie van Eaters: hij nam in de BENE-League, de Bekercompetitie en het Kampioenschap van Nederland, in totaal 15 treffers en 40 assists voor zijn rekening.

Lees ook: Tweede versterking: Eaters haalt verdediger Jens Engelen

Versterkingen
Eerder deze week maakte de club al bekend dat aanvaller Mike Verschuren, die overkomt van Hijs Den Haag, en Antwerp Phantoms-verdediger Jens Engelen de gelederen komen versterken. In de komende dagen en weken wordt meer duidelijk over hoe de selectie er in het nieuwe seizoen gaat uitzien.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen