Hoensbroek 1

Noodmaatregelen om rust terug te laten keren in Hoensbroek

De gemeente Heerlen neemt maatregelen om de veiligheid en rust terug te laten keren in de Hommerterweg in Hoensbroek nadat er woensdagnacht een aanslag op een woning plaatsvond.

9/11-aanslagen, New York, WTC
Aanslagen 9/11: van failliet bedrijf naar het Rode Kruis

De 9/11-aanslagen in New York staan nog altijd op het netvlies gebrand van Daniel Kalmann uit Venlo. In de middag van 11 september 2001 had hij een afspraak in het World Trade Center (WTC).

ANP-300661394
Twintig jaar na 9/11: 'Meende naar een film te kijken'

Op de kop af twintig jaar geleden vandaag schokte een reeks van vier terreuraanslagen in de Verenigde Staten de hele wereld. Waar was jij toen dat gebeurde?

Biedronka Weert (9 dec 2020)
Zorgen om veiligheid Biedronka-winkel Weert na explosies

De Poolse Biedronka-supermarkt in Weert neemt extra veiligheidsmaatregelen.

Mannen verdacht van wapenlevering terroristen langer vast

De drie mannen die ervan worden verdacht wapens te hebben geleverd aan twee terreurverdachten blijven langer vastzitten. Een van de drie werd maandag opgepakt in een hotel in de gemeente Schinnen.

Aanhouding in Schinnen voor leveren wapens aan terroristen

De politie heeft in een hotelkamer in de gemeente Schinnen een man opgepakt die wordt verdacht van het leveren van wapens aan de Franse terreurverdachten Reda Kriket en Anis Bahri.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten