ANP-439104729

Platenlabel geschokt: artiest kwam om bij aanslag

Een van de slachtoffers van de aanslag vorige week in het Noorse Kongsberg, is een artiest die onder contract staat bij de Maastrichtse platenmaatschappij Hammerheart Records.

Andere Tijden Short Roermond IRA (15 okt 2021)
Korte online documentaire over IRA-aanslag in Roermond

De eerste aflevering van het geschiedenisprogramma Andere Tijden Short staat in het teken van de IRA-aanslag in Roermond in 1990.

ANP
Peter R. de Vries (64) overleden: 'Geknokt tot het einde'

Peter R. de Vries (64) is overleden. De misdaadverslaggever is negen dagen na de aanslag op zijn leven gestorven aan zijn verwondingen.

Edit - Peter van Heugten (22 jan 2020)
Politie en justitie Limburg: 'Peter was de luis in de pels'

"Peter was de luis in de pels van politie en justitie. Hij kon dingen doen die wij absoluut niet mochten."

Persco Tanja Groen (23 jun 2021)
De Gouden Tip legt publieke acties stil na aanslag De Vries

Stichting De Gouden Tip legt alle publieke acties stil na de aanslag dinsdagavond op misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Sms-bom politie werkt: getuige moordaanslag meldt zich

Het sms-bericht dat de politie vorige week aan zo'n 5000 mensen verstuurde in de hoop op tips over een mislukte moordaanslag in Sittard heeft een volgens de politie belangrijke getuige opgeleverd.

Schietincident Born - 29 okt 2020
Auto weggereden na beschieten woning Born

Getuigen hebben afgelopen nacht een auto zien of horen wegrijden nadat een woning in de Heer Ottostraat in Born is beschoten.

Roosteren A2 aanslag
Taakstraf blijft staan in terreurzaak 'Dombo en de Kikker'

Ook na cassatie blijft de taakstraf voor Milko V. uit Hoensbroek in de zaak 'Dombo en de Kikker' staan vanwege het dreigen met een aanslag vanuit een schuurtje langs de A2 bij Roosteren.

ANP-370674972
Caloh Wagoh-dossier: motorclub of moordmakelaars?

Eén van de grootste rechtszaken van Nederland landde plots in Limburg. Roermondenaar Samir H. bleek een doelwit te zijn van motorclub Caloh Wagoh, die zich volgens justitie liet gebruiken voor moordaanslagen. Hoe zit het precies met deze zaak?

Nepnieuws (20 okt 2019)
Gezocht: jongeren die nepbericht over aanslag rondstuurden

De politie is op zoek naar de mensen die het nepbericht over een aanslag op het Pancratiusplein in Heerlen hebben rondgestuurd via met name Snapchat.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten