Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aanschouw: het nieuwe racemonster van Max Verstappen

Geplaatst opwoensdag 13 februari 2019 - 13:50

Red Bull Racing heeft de bolide voor het komende seizoen in de Formule 1 uit de garage gereden.

De Oostenrijkse renstal toonde de RB15 voor het eerst op het circuit van het Engelse Silverstone, waar Max Verstappen enkele proefronden zal rijden.

Eenmalige uitvoering
Red Bull liet de fans even schrikken toen het via Twitter een foto van de bolide verspreidde die in rood en donkerblauwe kleuren was gespoten. Het bleek om een eenmalige uitvoering te gaan en niet om de 'race-outfit'.

Voorganger
Los van de testkleur ziet de RB15 er toch wat anders uit dan zijn voorganger, waarin Verstappen vorig jaar twee grands prix won (Oostenrijk en Mexico). De brede voorvleugel valt het meest op. De auto is ook voorzien van een compleet nieuwe motor van leverancier Honda.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen