Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanrijding tussen scootmobiel en trein in Venlo

Geplaatst opmaandag 25 januari 2021 - 15:38

Een bestuurder van een scootmobiel is maandagmiddag in Venlo lichtgewond geraakt na een aanrijding met een trein.

Het ongeval gebeurde rond 14:25 uur bij de spoorwegovergang op de Vierpaardjes, zo meldt een correspondent ter plaatse.

Hulpdiensten rukten massaal uit naar de overweg, ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het slachtoffer is meegenomen naar het ziekenhuis, zover bekend was hij niet ernstig gewond.

Defecte goederentrein
De spoorwegovergang was eerder op de middag lange tijd gesloten vanwege een stilstaande defecte goederentrein. Toen de gestrande trein uiteindelijk verder was gereden, slalomde de persoon direct daarna op de scootmobiel langs de slagbomen die de spoorwegovergang afsloten. Precies op dat moment kwam er vanaf de andere kant een trein.

Lees ook: File bij spoorwegovergang Venlo door defecte goederentrein

Het treinverkeer tussen Venlo en Tegelen en tussen Venlo en Duitsland is stilgelegd. De verwachting is dat de verstoring tot 18:00 uur kan duren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen