Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanrijding Geleen blijkt conflict over verkoop auto

Geplaatst opwoensdag 29 juni 2016 - 11:50

De aanrijding in Geleen, waarbij een automobilist vol op een fietser inreed, heeft vermoedelijk te maken met een conflict over de verkoop van de auto.

Dat laat de politie woensdag weten.

Aanrijding
Dinsdagmiddag rond 14:30 uur werd een fietser opzettelijk vol van achter aangereden door een automobilist op het fietspad langs de Rijksweg-Zuid. Volgens de politie gaat het hier om een conflict over de verkoop van de auto, die aan het incident vooraf is gegaan.

Lees ook: Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in

Gewond
Het slachtoffer van de aanrijding, een 35-jarige man uit Geleen, is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Niet veel later heeft ook de automobilist, een 39-jarige man uit Geleen, zich gewond gemeld in het ziekenhuis. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden. Het 35-jarige slachtoffer zit nog vast op het politiebureau. De automobilist ligt nog in het ziekenhuis.

Steekincident
Tussen 15:00 en 15:30 vond er ook een steekincident plaats in Geleen, vermoedelijk in de Hegstraat. De politie onderzoekt of dit ook met het verkoopconflict te maken heeft.

Drugsrunnersoorlog
Diverse media berichtten woensdagochtend dat de aanrijding een incident tussen rivaliserende drugsrunners was. Volgens de politie klopt dit niet en heeft het met de autodeal te maken.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Ongeval Sittard (1 oktober 2015)
Vrouw (79) raakt ernstig gewond bij aanrijding in Geleen
Scooterrijder gewond na aanrijding in Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen