Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanrijding Geleen blijkt conflict over verkoop auto

Geplaatst opwoensdag 29 juni 2016 - 11:50

De aanrijding in Geleen, waarbij een automobilist vol op een fietser inreed, heeft vermoedelijk te maken met een conflict over de verkoop van de auto.

Dat laat de politie woensdag weten.

Aanrijding
Dinsdagmiddag rond 14:30 uur werd een fietser opzettelijk vol van achter aangereden door een automobilist op het fietspad langs de Rijksweg-Zuid. Volgens de politie gaat het hier om een conflict over de verkoop van de auto, die aan het incident vooraf is gegaan.

Lees ook: Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in

Gewond
Het slachtoffer van de aanrijding, een 35-jarige man uit Geleen, is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Niet veel later heeft ook de automobilist, een 39-jarige man uit Geleen, zich gewond gemeld in het ziekenhuis. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden. Het 35-jarige slachtoffer zit nog vast op het politiebureau. De automobilist ligt nog in het ziekenhuis.

Steekincident
Tussen 15:00 en 15:30 vond er ook een steekincident plaats in Geleen, vermoedelijk in de Hegstraat. De politie onderzoekt of dit ook met het verkoopconflict te maken heeft.

Drugsrunnersoorlog
Diverse media berichtten woensdagochtend dat de aanrijding een incident tussen rivaliserende drugsrunners was. Volgens de politie klopt dit niet en heeft het met de autodeal te maken.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Ongeval Sittard (1 oktober 2015)
Vrouw (79) raakt ernstig gewond bij aanrijding in Geleen
Scooterrijder gewond na aanrijding in Geleen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen