Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanrijding Geleen blijkt conflict over verkoop auto

Geplaatst opwoensdag 29 juni 2016 - 11:50

De aanrijding in Geleen, waarbij een automobilist vol op een fietser inreed, heeft vermoedelijk te maken met een conflict over de verkoop van de auto.

Dat laat de politie woensdag weten.

Aanrijding
Dinsdagmiddag rond 14:30 uur werd een fietser opzettelijk vol van achter aangereden door een automobilist op het fietspad langs de Rijksweg-Zuid. Volgens de politie gaat het hier om een conflict over de verkoop van de auto, die aan het incident vooraf is gegaan.

Lees ook: Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in

Gewond
Het slachtoffer van de aanrijding, een 35-jarige man uit Geleen, is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Niet veel later heeft ook de automobilist, een 39-jarige man uit Geleen, zich gewond gemeld in het ziekenhuis. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden. Het 35-jarige slachtoffer zit nog vast op het politiebureau. De automobilist ligt nog in het ziekenhuis.

Steekincident
Tussen 15:00 en 15:30 vond er ook een steekincident plaats in Geleen, vermoedelijk in de Hegstraat. De politie onderzoekt of dit ook met het verkoopconflict te maken heeft.

Drugsrunnersoorlog
Diverse media berichtten woensdagochtend dat de aanrijding een incident tussen rivaliserende drugsrunners was. Volgens de politie klopt dit niet en heeft het met de autodeal te maken.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in
Politieauto rijdt bromfiets aan in Geleen
Ongeval Sittard (1 oktober 2015)
Vrouw (79) raakt ernstig gewond bij aanrijding in Geleen
Scooterrijder gewond na aanrijding in Geleen
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen