Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aanrijding A73: getuigen gezocht, vrouw buiten levensgevaar

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 17:15

De politie is op zoek naar getuigen van de dodelijke aanrijding op de A73, in de nacht van woensdag op donderdag bij Sint-Odiliënberg.

Op de snelweg werd rond 00:30 uur een dode man op het wegdek gevonden, nadat die vermoedelijk geschept was door een auto. De politie zoekt specifiek naar mensen die rond dat tijdstip in noordelijke richting over de snelweg reden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde na aanrijding met auto op A73

Buiten levensgevaar
In een maisveld naast de A73 werd enige tijd na de aanrijding in een auto een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De politie laat donderdagnamiddag weten dat zij buiten levensgevaar is. De politie gaat ervan uit dat de man en de vrouw uit Roemenië afkomstig zijn.

Familie
De politie concludeert dat op basis van persoonlijke documenten die in de auto werden gevonden. De familie van het tweetal is nog niet geïnformeerd.

Getuigen
De politie tast nog in het duister over wat zich precies heeft afgespeeld op de snelweg. Men hoopt dat getuigenverklaringen daar verandering in kunnen brengen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen