Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aanrijding A73: getuigen gezocht, vrouw buiten levensgevaar

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 17:15

De politie is op zoek naar getuigen van de dodelijke aanrijding op de A73, in de nacht van woensdag op donderdag bij Sint-Odiliënberg.

Op de snelweg werd rond 00:30 uur een dode man op het wegdek gevonden, nadat die vermoedelijk geschept was door een auto. De politie zoekt specifiek naar mensen die rond dat tijdstip in noordelijke richting over de snelweg reden.

Lees ook: Dode en zwaargewonde na aanrijding met auto op A73

Buiten levensgevaar
In een maisveld naast de A73 werd enige tijd na de aanrijding in een auto een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De politie laat donderdagnamiddag weten dat zij buiten levensgevaar is. De politie gaat ervan uit dat de man en de vrouw uit Roemenië afkomstig zijn.

Familie
De politie concludeert dat op basis van persoonlijke documenten die in de auto werden gevonden. De familie van het tweetal is nog niet geïnformeerd.

Getuigen
De politie tast nog in het duister over wat zich precies heeft afgespeeld op de snelweg. Men hoopt dat getuigenverklaringen daar verandering in kunnen brengen.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen