Overslaan en naar de inhoud gaan

Aanrijden agent: 20-jarige Venrayse bestuurder langer vast

Geplaatst opmaandag 4 november 2019 - 15:31

De automobilist die donderdagavond opgepakt werd nadat hij een politieagent had aangereden, is een 20-jarige man uit Venray. Hij blijft langer vastzitten.

De rechter-commissaris heeft maandag besloten zijn voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

Stopteken
De automobilist reed de agent aan toen hij hem een stopteken gaf voor een controleactie nabij de Sint Servatiusweg in zijn woonplaats. De politie gaat er op dit moment vanuit dat de man de agent bewust aanreed.

Gewond
De agent raakte bij de aanrijding gewond aan zijn onderlichaam. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist werd donderdagavond direct na het incident aangehouden. Zijn voertuig is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Lees ook: Automobilist rijdt agent aan bij controle

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen