Persfoto Rooyse Wissel rechtenvrij

Negen maanden celstraf voor tbs'er die kinderen aanrandde

De tbs-patiënt die drie meisjes aanrandde in Venray is maandag veroordeeld tot negen maanden gevangenisstraf. Deze Che Y. (42) ging op 19 juni de fout in tijdens onbegeleid verlof. Zijn slachtoffers waren vijf, elf en dertien jaar oud.

rechtbank, rechter, hamer, justitie, rechtspraak, vonnis (stock)
Tbs'er die meisjes aanrandde in Venray hoort straf

Tbs'er Che Y. (42) hoort maandag welke straf hij krijgt voor de aanranding van drie minderjarige meisjes in Venray. Het Openbaar Ministerie heeft een celstraf van negen maanden tegen hem geëist.

Verstandelijk gehandicapte aangerand in Heerlen (23 sep 2021)
Vrouw (22) met Down meegelokt en aangerand in Heerlen

Een 22-jarige vrouw met het syndroom van Down is volgens haar moeder afgelopen maandag aangerand in Heerlen. Ze werd meegelokt door een onbekende man die haar vervolgens bij haar borsten greep.

Tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum.
Tbs'er randde drie meisjes aan: maanden celstraf geëist

Che Y. (42) moet volgens justitie negen maanden de gevangenis in. De tbs-patiënt randde op 19 juni tijdens onbegeleid verlof drie minderjarige meisjes aan in Venray. Het gaat om kinderen van destijds vijf, elf en dertien jaar oud.

Aanranding, minderjarigen, minderjarige, betasting,
Aanranding kinderen: 'Samenleving ongerust om veiligheid'

De aanranding van drie minderjarigen door een tbs'er in het centrum van Venray afgelopen zaterdag heeft volgens burgemeester Luc Winants een enorme impact op de slachtoffers, omgeving en inwoners van die stad.

Aanranding misbruik ontucht stock
Man (46) opgepakt vanwege aanrandingen in Roermond

De politie heeft donderdag een 46-jarige man uit Düsseldorf opgepakt in Horn. Hij wordt verdacht van meerdere aanrandingen en schennispleging in het centrum van Roermond.

stock politie
Politie onderzoekt aanranding in Venlo

De politie in Venlo probeert met een buurtonderzoek meer te weten te komen over een aanranding.

Aanranding misbruik ontucht stock
Zes jaar cel voor seksroofdier Karim O.

De 38-jarige Karim O. zit de komende jaren in de gevangenis. Hij is woensdag tot zes jaar cel veroordeeld voor een reeks aanrandingen én een verkrachting in Maastricht.

Verkrachting ontucht misbruik stock
Man verdacht van veertien aanrandingen: 'Had te weinig seks'

De Marokkaanse hotelmedewerker Karim O. (38) wordt verdacht van een lange reeks aanrandingen en een verkrachting. Justitie eiste woensdag zes jaar celstraf.

Man (61) woonde samen met minderjarig vriendje: 'Niet slim'

Een 61-jarige man uit Echt wordt verdacht van ontucht met een kind, verkrachting, aanranding en het bezit van kinderporno. Met één van zijn slachtoffers woonde verdachte Geert C. zelfs even samen, toen deze jongen nog minderjarig was.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten