Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Aannemer 'gijzelt' bewoners door conflict met HEEMwonen

Geplaatst opwoensdag 11 juli 2018 - 19:09

Bewoners van een flat in Kerkrade dreigen de dupe te worden van een geschil tussen hun woningstichting en een aannemer.

Na ruim een jaar zouden de steigers rondom de flat verdwijnen, maar in plaats daarvan plaatste het bedrijf Bouwservice Fons van der Heijden een hek om de flat.

Video: L1

Drie ton
De aannemer zegt nog drie ton van woningstichting HEEMwonen tegoed te hebben. De woningstichting op haar beurt vindt dat de Sittardse bouwfirma ondeugdelijk werk verrichte. Om haar eisen kracht bij te zetten, zette het bouwbedrijf dinsdag hekken om de flat.

Geen balkon
Dat tot woede van de bewoners, die al ruim een jaar last hebben gehad van de bouwwerkzaamheden aan hun flat. Zo kunnen ze al tijden niet meer op hun balkon vanwege de steigers. En vooral met de temperaturen van de afgelopen weken is dat geen pretje. Zij hopen dat er snel een oplossing komt.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen